Om PlusTech

Vi vet hva vi driver med

Og vi brenner for at du skal få en god opplevelse – enten du er kjøper eller selger. Derfor har vi i PlusTech spesialisert oss på import, eksport, salg og kjøp av anleggsmaskiner, lastebiler, busser og tilbehør innen disse kategoriene.

Finn en megler

 

Meglerne våre hjelper deg

PlusTech har ikke bare solid kompetanse – vi har også gode kontakter over hele verden. Kombinasjonen gjør oss i stand til å finne utstyret du trenger, eller kjøperen du leter etter.
 

Få tilgang til et nettverk ingen kan matche

Siden 2002 har PlusTech jobbet med å knytte kontakter. Samarbeider du med oss, får du samtidig et solid nettverk å benytte når du skal eksportere og selge eller importere og kjøpe gravemaskin, lastebil og annet utstyr.

 

Få kontroll på alle lover og regler

Glem dyre avgifter og overraskende kostnader! Vi kan alle regelverk, og holder oversikten for deg.

 

Få økonomisk trygghet

De erfarne meglerne våre sørger for at alt det økonomiske går riktig for seg mellom kjøper og selger.

 

Få finansiering ved behov

Trenger du finansiering for å kjøpe lastebil, anleggsmaskin eller annet utstyr du ønsker deg? Vi hjelper deg!

 

Få utstyret transportert verden rundt

Transport av anleggsmaskiner og kjøretøy er kostbart og krever mye organisering – hvis du ikke lar oss ta ansvaret, selvfølgelig. Takket være vårt solide nettverk både i Norge og ellers i verden, sparer du verdifull tid og mye penger.

 

Få orden på dokumentene

Usikker på hvilke tolldokumenter, deklarasjoner og særavgifter du må ha kontroll på? Med vår hjelp trenger du ikke ofre dette en tanke under kjøp eller salg av anleggsmaskiner og kjøretøy.

 

Få markedsføringen som funker

Har du en brukt lastebil til salgs, eller kanskje en gravemaskin eller hjullaster? Uansett hva, er det stor sannsynlighet for at kjøperen befinner seg i det store utland. Vi sørger for god internasjonal markedsføring

Snakk med en megler i dag