Kjøp og import

Kjøpe lastebil, buss eller anleggsmaskin?

Du som skal kjøpe brukte anleggsmaskiner eller kjøretøy, vil raskt oppdage at det kan være både tidkrevende og komplisert. Derfor er det godt å vite at det finnes en enkel og trygg måte å gjøre det på, enten du skal kjøpe utstyret i Norge eller importere fra utlandet.

Overlat rattet til PlusTech.

Importere? Vi fikser alt det praktiske

Lastebilsjåføren er best på å sluke mil etter mil langs landeveien, anleggsarbeideren på å flytte masser i ulendt terreng. I PlusTech er vi derimot eksperter på kjøp av kjøretøy og anleggsmaskiner – og de mange lovene og reglene som følger med hvis de kommer fra utlandet. Med oss er du garantert at alt går riktig for seg. Du slipper uventede kostnader, overraskende avgifter og manglende dokumenter for registrering eller sertifisering.

 

PlusTech holder styr på

  • miljøkrav
  • sikkerhetskrav
  • tollregler
  • særavgifter
  • originale registreringsdokumenter
  • CE-godkjenning
  • eksportdeklarasjon
  • importdeklarasjon
  • transport av utstyret – uansett hvor i verden det kommer fra

 

Finn brukte anleggsmaskiner og kjøretøy hos oss

Du trenger ikke kaste bort tid på å lete etter riktig utstyr – vi i PlusTech har nemlig gjort den viktigste utvelgelsen for deg. Her finner du Norges største utvalg av brukte lastebiler og anleggsmaskiner, og mye mer.

 

Sjekk det store utvalget av

og mye mer...

Har vi ikke det du leter etter, sier du? Meglerne våre tar utfordringen på strak arm!

Ta kontakt – så hjelper vi deg

 

Få hjelp til finansieringen

Har du planer om å kjøpe lastebil eller et annet kjøretøy? Kanskje har du funnet en gravemaskin til salgs som er perfekt for virksomheten din? PlusTech finner ut hvor mye du kan få i finansiering, og har gode kontakter innen flere bank- og finansieringsselskaper.

Ta kontakt med en megler!
 

Få raskt svar på finansiering

PlusTech har egne systemer for å beregne finansiering, og vil på kort tid finne ut hvor mye du kan få. Et av målene våre er å spare deg for verdifull tid.

 

Kom i kontakt med riktige folk

Det er enklere å realisere planene om å kjøpe gravemaskin, lastebil eller annet utstyr fra utlandet dersom du samarbeider med PlusTech. Norske banker overfører aldri finansieringspenger direkte til en selger utenfor Norges grenser – de krever et mellomledd. Vi er mellomleddet som gjør at overføringen mellom selger og finansierende bank går knirkefritt.

 

Nyt den økonomiske tryggheten

Kjøp av brukte anleggsmaskiner og kjøretøy kan være en risikabel affære for deg som ikke har særlig erfaring med dette. Vi i PlusTech har, dessverre, mange eksempler på folk som fortvilt kommer til oss etter å ha blitt svindlet. Lar du profesjonelle ta seg av det finansielle fra starten av, slipper du å gå i en av de mange fellene. Og hvis det skjer noe galt når du samarbeider med oss, tar vi selvsagt støyten for deg.
 

Snakk med oss om finansiering

Lastebil