Vidareförmedling

Ska du köpa en använd entreprenadmaskin, lastbilar eller en buss? Fler och fler upptäcker tryggheten med att ha en kunnig mellanhand att prata med. PlusTech ordnar inte bara med en trygg handel, vi gör dessutom det väldigt enkelt för både köpare och säljare.

Vad PlusTech gör

  • Vi tar all dialog mellan köpare och säljare
  • Vi ordnar allt med kontrakt och avtal
  • Vi säkrar det ekonomiska fram till att objektet är mottaget av köparen
  • Vi bistår med frakt vid behov
  • Vi ordnar med allt av dokumentation

Hitta det du letar efter hos oss

Här hos oss hittar du ett stort urval av använda entreprenadmaskiner, lastbilar och mycket mer.

Hittar du det inte, är det bara att ta kontakt med oss. För vi har många kontakter som kanske har exakt det du letar efter.

new ads

Vanliga frågor

Hur fungerar betalningen?

Om du köper ett objekt via PlusTech, så skickar vi dig en faktura. När fakturan är betald kan du hämta objektet, eller få det levererat till dig. När du godkänner att objektet är i samma skick som avtalat, så skickar säljaren en faktura till PlusTech. På det sättet säkras pengarna på PlusTech konto tills objektet är levererat och mottaget. Detta är en trygghet för både köpare och säljare!

Kan ni hjälpa mig att hitta den rätta maskinen?

Ja! Vi har redan ett stort urval av använda lastbilar, entreprenadmaskiner och bussar till försäljning, men om du inte hittar det perfekta objektet för dig, så söker vi efter detta baserat på dina önskemål.

Självklart helt utan förpliktelser för dig.

Jag har hittat ett fordon i utlandet. Kan ni bistå med import?

Självklart kan PlusTech hjälpa till med importering. Svenska banker överför aldrig finansieringspengarna direkt till en säljare utanför Sveriges gränser – det krävs en mellanhand. Vi är mellanhanden som gör att överföringen mellan säljare och finansierande bank går smärtfritt. I tillägg till det så ordnar vi all dokumentation i förbindelse med importen.

Kan ni hjälpa mig med finansiering?

Ja, Plustech har egna system för att beräkna finansiering, och kan på kort tid finna ut hur mycket du kan få. Ett av våra mål är att spara dig värdefull tid.

Vilken dokumentation håller PlusTech koll på?

Det är mycket dokumentation som ska ordnas när man handlar med stora maskiner. Bland annat håller PlusTech koll på miljökrav, säkerhetskrav, tullregler, punktskatter, originala registreringsdokument, CE godkänning, exportdeklaration, och transport av fordonet/utrustningen – oavsett vart i världen det befinner sig.

Jag ska sälja. Vad gör PlusTech?

Vi avtalar tidspunkt där vi kan komma på en inspektion. Där tar vi bilder, vi inhämtar information om objektet, och vi förhandlar även pris på plats, eller på telefon efteråt. När detta är gjort, annonseras objektet. Inte bara på plusech.com, utan på flera olika internetbaserade försäljningssidor som når ut till hela världen. Vi tar emot alla förfrågningar, så att du som säljare slipper bli nedringd. När någon köper objektet, så hanterar vi det ekonomiska, överlämningen och alla annat som hör till i förbindelse med försäljningen. Enkelt och smidigt för dig.